Af en toe voel ik aan mijn borsten

Misselijk word ik wakker.

pablo-162

 

 

 

 

 

 

 

Jeuj, mijn dag is goed. Ik hoop inmiddels echt dat er leven in me zit. Hoe leuk zou het zijn. Nog zo’n klein ukkiepukkie. Verloofde moet zich nog over wat praktische zaken heenzetten (nieuwe auto, extra slaapkamer,..). 

Op het hockeyveld voel ik af en toe aan mijn borsten. Zijn ze groter? Gevoeliger? Een paar moeders kijken verstoord mijn kant op. Jeeezzz, ga toch weg suffe dozen. Ik voel alleen even of ik zwanger ben hoor. Wat denken zij nou?

Ik mis de halve wedstijd omdat ik op mijn telefoon alle sites afzoek naar zwangerschapskwaaltjes. Check, check, check. Ja, kan echt niet missen hoor. Ik ben helemaal gelukkig. Zingend rijd ik met dochters C. en L. naar huis. Mijn dag kan niet meer stuk. Zelfs niet wanneer thuis blijkt dat niet alleen de vaas (inclusief water) weer helemaal over de bank is gevallen én de wasmachine kapot is (wat toch een redelijk groot disaster is).

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella