Alles is stom

Boos trek ik de hartslagmeter (of whatever het is) voor de derde keer van mijn vinger.

pablo-518

Als dit de enige manier is om wat aandacht te krijgen… Ik ben hartstikke leeg en verdrietig en wil geen seconde langer tussen deze onbekenden liggen. Ik wil NU naar verloofde.

Gelukkig heeft de verpleging het compleet gehad met mijn hartslagmeteracties. Ze nemen me eindelijk mee.

En niet veel later rolt verloofde me in een rolstoel naar de uitgang. Waar ik me ondanks mijn verdriet weer ongelofelijk over opwind. Hoezo een rolstoel tot de uitgang? review ZO’N onzin. Want buiten moet ik toch ook naar de auto lopen? Ben ik dan ineens op miraculeuze wijze genezen? Geef dat ding dan mee naar huis. Of laat me gewoon lopen.

Grrrrr…. alles is stom.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella