Ben je nu dan eindelijk ECHT gek geworden?

‘Wist je dat je een kamer kan verhuren aan wiettelers? En dat je daar HEEL VEEL mee kunt verdienen?’ pablo

Verloofde kijkt verstoord op van zijn klusproject (eettafel verbouwen, binnen, HELE kamer vol stof). ‘Ja, en ik weet ook dat er een boete en eventuele gevangenisstraf opstaan.’

‘Ja, maar je kunt er dus echt HEEL veel mee verdienen hè?! En we HEBBEN de zolder leegstaan.’

Verloofde kijkt me nu recht aan, de tafel even helemaal vergetend. ‘El, je bent toch niet serieus? Ben je nu dan eindelijk ECHT gek geworden?’ Ik kijk beledigd de andere kant op. Oké, misschien zijn de laarsjes me een beetje naar het hoofd gestegen.

Ik draai me weer naar verloofde en vertel het hele verhaal van A. en haar nieuwe vriend. Over de wietplantage. En het shoppingvoorstel. Verloofde kan er niet echt om lachen…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella