Bonzend en trillend

Ik voel aan mijn gezicht. ‘Oh nee! Ella, je kin!’ pablo-83-656x300

M. kijkt geschrokken van C. naar mij. ‘Oh shit, El., sorry hoor! Het was echt per ongeluk.’

E. staat half proestend (van het LACHEN, how rude) vanaf de stoep toe te kijken. ‘Oh sorry hoor. Maar het zag er allemaal zo grappig uit. Kom, we gaan even langs het ziekenhuis.’

Ik kijk ze ongelovig aan. Naar het ziekenhuis? Met die drie? Dacht het niet. Ik ga naar huis en rijd ZELF wel naar het ziekenhuis. Kan er ook niemand meer tegen me aanvallen.

Thuisgekomen kan een overbezorgde verloofde me gelukkig brengen. De buurman past op. Gelukkig maar, want mijn eerder nog gevoelloze kin begint nu wel wat te bonzen. En mijn hele lichaam te trillen. Stel je voor dat ik een stuur in mijn BUIK had gekregen?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella