Brak en beschaamd

Ik word wakker en doe mijn ogen open. Clash Royale HackClash of Clans Hack

pablo-61

En dan meteen weer dicht. Slapen weer. Vlug. Oh wat schaam ik me. Kreunend duw ik mijn gezicht in het kussen en smoor een harde gil.

Hmmm… niet echt gesmoord blijkbaar.

Drie kinderen komen binnenrennen achtervolgd door verloofde. Verschrikte gezichten kijken me aan. ‘Mama, had je een enge droom?’

‘Mama, gaat het?’

‘Mag ik ook gillen?’

‘El, alles in orde?’

Ik stop mijn hoofd dit keer ONDER het kussen. Ik voel me ZO brak en ZO beschaamd. Wat een nerd ben ik toch. Wanneer leer ik nou eens dat alcohol NIET goed is. Me ALTIJD in de problemen brengt. Door het kussen en mijn zorgelijke gedachten hoor ik een vaag piepje.

‘Mama een bericht! Aaah… mag ik (vriendinnetje) P. whatsappen?’ Voor ik het in de gaten heb staat dochter C. met mijn telefoon in haar hand. Naast haar nog steeds zoon K, dochter L. en verloofde.

Ze opent het bericht.

‘Mama, J. vraagt of je al een beslissing genomen hebt.’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella