Of ik criminelen op de stoep wil…

‘El, je begrijpt dat we A. nu moeten ontslaan toch? Straks staat er hier allemaal politie op de stoep.

Of ERGER nog: criminelen die hun geld of drugs willen. Wordt ons huis in brand gestoken. Of één van de kinderen ontvoerd!’

Oké, nu slaat verloofde een beetje door. No way dat ik A. ga ontslaan. Weet verloofde veel hoe moeilijk het is een GEZELLIGE schoonmaakster te vinden. Ik ook met mijn grote mond! Dit gesprek moet vlug afgekapt én vergeten worden. Delete, delete, delete.

Ik gooi mijn liefste glimlach op en loop richting keuken.

‘Klus jij maar even lekker door hoor liefde. Thee?’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella