Dit was het dan

Gierend van het lachen doe ik een poging een slok wijn te nemen, terwijl er ook nog een stuk vlees in mijn mond rondslingert.

Een seconde later kan ik niets meer. Ik kan niet ademen, geen geluid maken,…het stuk vlees zit muurvast in mijn keel.

Ik kijk mijn vriendinnen wanhopig aan. Doe iets! Ik probeer met mijn ogen te seinen naar vriendin E.: ‘Weet je nog die aflevering van Oprah Winfrey? Waarin de heimlich manoeuvre werd uitgelegd? Doe dan iets!’

Maar niets.

Dit was het dan.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella