Drie krijsende kinderen

‘HAHAHA’.pablo-288

Als een boerin met kiespijn lach ik mee met de mama’s op het schoolplein. Ja, supergeestig dat ik finaal de verkeerde kant opreed met vier jongens op de achterbank. Waar mensen toch lol aan kunnen hebben. 

Gelukkig, daar zijn de kinderen al. We gaan meteen door naar de hei. De nieuwe drone van zoon K. uitproberen. We zijn allemaal (ja ook ik) hyper van de voorpret. Hoe cool wordt dit!

Zoon K. balanceert de drone op zijn hand, terwijl ik met de afstandsbedieding in de weer ga. En hij VLIEGT. We juichen allevier. Hij doet het.

De drone vliegt hoger en hoger…en hoger. Ik druk op alle knopjes, K. drukt op alle knopjes. 

Niets.

Dag drone…

Hallo drie krijsende kinderen.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella