Een andere vrouw…

‘Als we zo blijven doorgaan, moet ik echt meer opdrachten regelen. OF dat gat in de markt vinden.’ Zuchtend type ik mijn pinnummer in.

‘Wel te mooie laarsjes!’, antwoord vriendin E., totaal niet onder de indruk van mijn zorgen. Die ook alweer verdwenen zijn, voordat ik mijn kassabon in handen krijg gedrukt. MET de mooie laarsjes. Wit-zwart met een te hoge hak. Heerlijk.

Blij met weer een geslaagde aankoop lopen we de winkelstraat in. Via een steegje willen we een shortcut maken naar ons volgende shoppingdomein. Maar als we het smalle straatje ingaan, weten we niet hoe snel we weer weg moeten komen. Want daar staat de man van vriendin C….. te zoenen….

…met een ANDERE vrouw…

 

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella