Een beetje glamour?

Op mijn computerscherm een chaos van woorden. Waar ik een begrijpelijk verhaaltje van moet maken.

Wat ik met veel plezier doe. Schrijven is mijn passie. Het eigen baas zijn, het rommelen met woorden, de VigRx Plus afwisseling van werk én opdrachtgevers. En toch… een beetje meer glamour in mijn leven zou ik niet erg vinden.

Zo jammer dat het YouTube Kanaal van vriendin E. en mij niet van de grond is gekomen. Ik staar voor me uit. Wat zouden we nou nog meer kunnen doen. Iets winstgevends, glamoureus EN waar E. en ik allebei van houden?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij
Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen. Benieuwd naar meer van mijn werk? / Email Renske

Meer verhalen van Ella