Eén disaster per keer

De kinderen zijn naar school en ik sta eindelijk op het punt om van huis weg te gaan.pablo-169

 

 

 

 

 

 

Ik had al bij de kapper moeten ZIJN. Niet alleen omdat ik vijf minuten geleden al afgesproken had. Ik heb NU ontspanning en afleiding nodig. En die uitgroei kan echt niet meer. Had bijna een muts op gedaan vanmorgen, zo schaamtelijk is het inmiddels.

Ik spring in mijn kleine autootje en kijk een paar keer goed om me heen. Keren in deze nauwe zijstraat is al niet heel gemakkelijk. Al helemaal niet als er ook nog tig kinderen, huisdieren en een verdwaald omaatje rondlopen. Gelukkig is de straat nu leeg. Ik rijd de auto naar voren, keer ‘m, rijd naar achter en… zie dan twee schilders bijna van de ladder vallen van het lachen. Om MIJ? Ik heb toch niets geraakt? Dan is het wel met ZEER weinig geluid gepaard gegaan. Ik heb echt niets gehoord (wat ook verklaard kan worden door het volume van mijn radio, maar dat terzijde).

Ik stap uit om te checken wat er aan de hand is. Misschien hangt er iets uit het raam, heeft een van de kinderen iets ‘grappigs’ op de zijkant geschreven.

Ik hoef helaas geen rondje om de auto te lopen om te zien wat er aan de hand is… ik heb onze hele poort eruit gereden. Hoe kan dat nou? Met ZO’N klein autootje. Nou ja, whatever hoor. Ik MOET naar de kapper. Die poort komt zo wel. Eén disaster per keer…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella