Een lege moederdoos? Ik?

Vandaag heb ik het beter aangepakt. Zoon K. is de hele dag naar een feestje. De meisjes heb ik losgelaten in de welbekende binnenspeeltuin. Zo kan ik tijdens de zoveelste studiedag van school, toch nog een beetje werken.

Laptop aan, koffie ernaast en gaan.

Om me heen drie sullige vaders. Mannen met een luiertas, rennend door de ballenbak…nee. Het blijft seksueel zeer onaantrekkelijk.

De vrouwen zijn in de meerderheid. Ik tel er elf. Semi-hippe types. Haartjes strak gestyled, hippe outfits, modeblad of laptop voor zich. Leeg voor zich uitstarend.film The Circle streaming

Treurige bedoening. Zit je hier zo opgedoft met je kinderen. Stelletje lege dozen.

Maar shoot….

Ben ik niet precies hetzelfde? Ben ik niet ook zo’n lege moederdoos?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella