Een stille aanbidder!

Mijn droom is uitgekomen. Ik heb een valentijnskaart, ik heb een valentijnskaart, ik heb een valentijnskaart!!!download movie All Nighter 2017 nowstreaming film Rings 2017

Naar vrienden en familie doe ik altijd heel stoer: ‘Commercieel gedoe, hoe suf. Nee daar doe ik niet aan mee.’ Maar nu ik die kaart zo zie liggen, met MIJN naam erop… tja dan maakt mijn hart toch een klein sprongetje.

Verloofde is er heel nuchter onder. ‘Vast een flauwe grap van één van je vriendinnen.’ Nou, DUS niet! Ik heb ECHT wel een serieuze stille aanbidder.

Zou het van J. zijn? Nee, dat kan ik me niet voorstellen. Dat was toch echt einde verhaal. Een vader van school? Ik hoop het niet. Tjonge, dit is ECHT SUPERinteressant!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella