Een stomme dag

Op het schoolplein is de komst van onze veel te drukke kinderen voor één keer een welkome afleiding.

Ik durf vriendin C. niet aan te kijken. Vriendin E. probeert C. te vermijden door ineens mega geïnteresseerd te zijn in een knutselwerk van haar jongste (terwijl die werkjes normaal zonder één bij het oud papier belanden).

Dochter L. komt huilend de klas uit. ‘Mama, S. heeft me van de grote racefiets geduwd.’ Snikkend toont L. me haar kapotte maillotje én een bloederige knietje. ‘Het is een STOMME dag!’

Ik geef L. een dikke knuffel en beloof haar een stoere Ninjago pleister.

Een stomme dag is het zeker.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella