Gerimpelde uitgezakte lijven

Gillend sta ik onder de koude douche. Shoot, wat is dat koud. Daarna ren ik in één keer door naar het nog koudere dompelbad. OMG! Pijnlijk!

Ik plof neer naast mijn zus, die al lekker op een bankje in de zon zit. ‘Je mag nu je badjas wel weer aandoen hoor Ella.’ Ik laat mijn badjas, waar die hangt. Ik kijk mijn zus blij aan. ‘HEERLIJK! Ben helemaal relaxed.’

Wie had gedacht dat ik dit ZO fijn zou vinden? Oké, ik word af en toe onpasselijk van de gerimpelde uitzakte lijven (alleen maar oudjes hier), maar als ik mijn ogen dicht houd is het echt genieten.

‘Joehoe! Op naar de stoomcabine!’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella