Go ahead roddelbitch, make my day

Van pure boosheid gaan mijn trappers zo snel heen en weer, dat mijn voeten er bijna afvliegen. pablo-188

ECHT, moeder M. gaat eraan.

Dat mijn perfecte kapsel op dit moment naar de filistijnen gaat, helpt ook niet echt kalmerend. Door de regen hangen de net gesteilde lokken nu droevig als een nat kwakje in mijn nek. Om te huilen. ALLES. Wat als ik nou niet zwanger ben? Dan moet ik dat aan IEDEREEN vertellen. En dan denken ze natuurlijk ALLEMAAL dat we voor een vierde gaan. Terwijl dat helemaal nog niet zeker is. En dan krijg ik elke dag van die vragen.

GRRRRR. Ik kan M. wel vermoorden. Met mijn tanden knarsend op elkaar bel ik bij haar aan. Echt, als ze met haar glimlachende roddelkop gaat ontkennen dat ze iets gezegd heeft, kill ik haar. Ik MEEN het. Go ahead roddelbitch, make my day.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella