Gossipgirl M. dan maar?

E. heeft nog steeds niet gereageerd. Ik weet niet wat ik erger vind. Ruzie met mijn beste vriendin of ruzie met verloofde.pablo-423

Ja ik, degene die nooit ruzie heeft, ben nu in een fight met twee mensen. En ook nog eens met de twee personen die het dichtst bij me staan. Waar ik normaal naartoe ren als ik problemen heb. Maar waar ik nu duidelijk niet terecht kan.

Verloofde praat niet meer tegen me. Nu ik, naast het vernielen van zijn (twintig jaar oude!) auto, ook nog mijn verlovingsring ben kwijtgeraakt (alsof ik dat expres heb gedaan!).

Noodgedwongen breng ik nu al mijn tijd met de kinderen door. Ik hou superveel van mijn kinderen, daar niet van. Maar af en toe een volwassen gesprek, een leuke grap, is best aangenaam.

We zitten in het park. Ik houd jongste nauwlettend in de gaten. Die komt af en toe gevaarlijk dicht bij de vijver en heb VANDAAG geen zin er achter aan te springen.

Moeder M. (dé gossipgirl) zit een paar meter bij me vandaan. Ik vraag me nog steeds af wat ze nou heeft gezien van mij en J., die dag van de picknick. J…. Ik heb nog niet gereageerd op zijn ‘serieuze relatie voorstel’.

Waarom doet E. nou zo stom? Ik heb iemand nodig om het mee te bespreken.

Peinzend observeer ik M. Zou ik met haar… nee geen goed idee. Dan weet meteen de hele school het.

Ik bel E. voor de duizendste keer.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella