Ik HAAT bellen

OHFUCKOHFUCKOHFUCK!

pablo-72-656x300

Krijg net TWEE mailtjes terug op mijn vraag om opdrachten. Wat op zich natuurlijk een bovenmatig goede respons is. Zij het niet, dat het niet zulke POSITIEVE mailtjes zijn…

Het BLIJKT dus dat ik alle chef redacteuren heb aangeschreven met een en dezelfde naam…

Wat een stomme actie weer dit. Misschien wel het domste disaster van het jaar. Ik loop met een rood hoofd ijsberend door het huis. Hoe schaamtelijk! Hoe ga ik dit oplossen? Weer een mailtje erover heen? ‘Haha, vergissing’?

Nee, dat is niet voldoende. Ik MOET ze ALLEMAAL bellen. Gadver, ik HAAT bellen (met opdrachtgever dan, niet met vriendin E.).

Met tegenzin toets ik het nummer in van opdrachtgever 1. Meteen degene aan de top van mijn lijstje. Fab hoofdredacteur van dito fab tijdschrift.

Ik krijg haar zowaar zelf aan de lijn. Dat is al een wonder op zich te noemen. Maar wat er dan gebeurt gaat alle perken te buiten….

Ik krijg gewoon een OPDRACHT!

En ik mag maandag langs komen om kennis te maken en meer ideeën te spuien. JOEHOE!!!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella