HEERLIJK die biergeur aan mijn handen…

Verloofde was ZO blij gisteren.

 pablo-221

Hopelijk heeft secretaresse M. niets gemerkt van mijn paranoïde gedachtengang. Wat een MUTS ben ik toch ook! Moet echt even normaal worden, voor de vierde er is. Dan heb ik echt de tijd, noch de energie meer voor dit soort acties.

Ik rijd mijn winkelwagentje uit de supermarkt richting auto. Geen boodschappendisasters vandaag. AMAZING. Ik open de achterdeur van mijn kleine autootje en zet de tassen er één voor één in. Pfff, sporten is vandaag niet meer nodig na deze gewichthefsessie.

Speciaal voor verloofde heb ik wat bokbiertjes gehaald. Gewoon omdat hij zo lief is. Ik pak het pakketje van zes uit de kar en wil het in de auto zetten. Wil. Want natuurlijk moet er IETS fout gaan. Een supermarktbezoek zonder disasters is als een vliegreis zonder jankende kinderen. Just ain’t gonna happen…

Eén (gelukkig MAAR één) flesje valt keihard kapot op het harde asfalt. KUT. Ik kijk om me heen. Eigenlijk zou ik de supermarktmanager even moeten waarschuwen. Maar dat durf ik niet. Die man ziet me aankomen. AGAIN. Ik pak wat stukjes glas op (vooral de stukjes onder MIJN linkerachterband), gooi ze in de dichtstbijzijnde vuilnisbak en spring in de auto. Wat niet weet, wat niet deert….

Heerlijk die biergeur aan mijn handen…

Kokhalsend (maar met een HUGE glimlach, juist OMDAT ik misselijk ben) rijd ik naar huis.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella