HET jongenskado?

K. gisteren door verloofde in bed laten leggen (ik moest even naar buiten een rondje fietsen om te kalmeren). pablo-194

Hij zoekt het vandaag maar lekker uit met zijn spreekbeurt. Kan K. meteen leren hoe het is om te moeten improviseren. Gaat hem waarschijnlijk nog goed af ook. En dan krijg ik weer te horen: ‘Zie je nou mama. Je moet niet zo stressen.’

Nou, stressen doe ik zeker niet (om K.’s huiswerk dan). Er zijn grotere zorgen. Zoals K.’s aankomende feestje (dat organiseer ik dan nog wel)…

K. wil naar een of ander survivalpark, waar hij en zijn vriendjes in een paar uur tijd zo vies mogelijk kunnen worden. En ik heb toegezegd. Maar ben (uiteraard) vergeten te reserveren. En nu zit alles vol. Behalve als we anderhalf uur willen rijden. Maar dat kan ik natuurlijk niet aan met vijf jongens in zo’n kleine ruimte. Crisis dus.

Ik zoek online en boek twee uur karten. Misschien minder leuk dan vies worden, maar toch ook best stoer. En gelukkig krijgt K. wel HET kado, dat hij hebben wil. En wat ik NU ga bestellen.

Ik klik op de afbeelding van de drone, waar K. al maanden om vraagt. En waarvan hij 99% zeker weet, dat hij deze daadwerkelijk krijgt. 

Verbijsterd kijk ik naar het beeldscherm. Want daar staat in grote letters: UITVERKOCHT.

Shit.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella