Hey Mr Clooney

Over een paar weken heb ik weer een weekend vol ME-TIMEpablo-273

Nou niet echt me-time, ik ga op bezoek bij vriendin C. in Londen.

Vijftien jaar geleden woonde ik een tijdje in Los Angeles. Ik was net afgestudeerd, had nog geen zin om te werken en in de krant las ik een advertentie. Gezocht: Au pair. West-Hollywood, Los Angeles. Nederlandse moeder. Drie kinderen. Zwembad. Binnen een maand zat ik aan de bar naast George Clooney (geen grap). Een van de heerlijkste jaren van mijn leven. Twaalf maanden vol clubs, roadtrips en vrijheid. En veel nieuwe vrienden. Waarvan ik er twee nog steeds tot mijn beste vrienden reken (en die kun je bij mij op één hand tellen). Soms zie ik ze een jaar niet en dan weer een paar keer in een maand.

Binnenkort dus weer een weekend vriendin C. Twee dagen shoppen, praten, eten, drinken en dansen. Heerlijk!!!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella