Hij is weg…

E. heeft me laten zitten op het terras. pablo-11

Alleen. Ze is weggelopen. Ik kan het nog steeds niet geloven. En ze reageert nergens op. Niet op mijn telefoontjes, niet op mijn berichtjes. Terwijl ZIJ degene is die iets goed te maken heeft.

Ik lig op de bank te balen. Ik kan niet tegen ruzie. Het liefst ga ik bij E. huilend op de stoep staan tot het weer goed is. Maar dat durf ik niet. En daar voel ik me ook net iets te goed voor.

Ik sleur mezelf overeind en pak mijn sporttas. Misschien dat een uurtje spinnen helpt.

Ik verzamel de kinderen (die ook niet overlopen van enthousiasme) en we springen in de auto. Terwijl ik door mijn tas rommel op zoek naar mijn pasje, besef ik met een schok dat ik maandag mijn ring niet terug om gedaan heb.

Ik wroet verder, maar nu op zoek naar verlovingsring in plaats van pasje. Shit, hij is er niet meer. Hij is er ECHT niet meer…. Oh kut oh kut oh kut oh kut.

Kalm Ella, kalm. Hij zal wel thuis liggen. Bij de was, in de slaapkamer, hij is er nog. Hij moet er zijn.

Oh kut. Ik kan het allemaal niet meer aan.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella