Hij mag me NIET zien

Uit de draaideur komt J. tevoorschijn.

pablo-497

MET zijn zwangere aanhangsel.

Gaat zijn vrouw HIER bevallen. NU?

Ik weet niet hoe snel ik me achter een oude meneer met rollator moet verstoppen. Via een pilaar duik ik achter een plant. Een ontmoeting met J. kan ik nu echt niet aan. Hij mag me NIET zien.

‘Gaat het mevrouw? Heeft u hulp nodig?’ Vanuit mijn hurkende positie gebaar ik naar een irritant bemoeizuchtig (maar waarschijnlijk ook heel lief) vrouwtje dat alles goed gaat. Move it! Maar hoe wilder ik gebaar dat er niets aan de hand is, hoe meer mensen komen kijken.

‘ELLA?’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella