Ik ben er niet

Als ik het schoolplein oploop is er echt VEEL te veel aandacht. pablo-86 Werkelijk IEDEREEN wil weten hoe het gaat. Ik kan mijn enorme kinverwonding ook niet echt goed verbergen. IEDEREEN weet ook dat ik zwanger ben. Dus IEDEREEN wil ook weten of de baby oké is. Superlief natuurlijk. Maar aangezien ik niet zo van mensen en al HELEMAAL niet van aandacht houd, is dit echt een verschrikkelijke toestand. Als ik mama M. zie, is ze er geweest. Waarom kon ze haar stomme mond ook niet houden! Er zit niets anders op om maar weer keihard die school door te rennen.

Tijdens mijn kinder-drop-race bedenk ik een perfecte look voor mijn gesprek van morgen. In ieder geval mijn leren broek en de designer pumps uit Londen. En misschien het jasje van E. lenen? Wat camouflage op mijn kin gooien of misschien een spannende oorzaak bedenken…

Langzaam krikt mijn humeur weer wat op en ben ik beter in staat mensen een vage glimlach te geven. Wat nog steeds wel pijn doet aan mijn kin.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella