Ik ben SUPERmom

Jeuj. Mijn broertje heeft de drone weten te bemachtigen.pablo-196

Eén major disaster afgewend. Nu crisis nummer twee. De traktaties. Wat trakteer je als je acht jaar wordt? Een cakeje is eigenlijk onze traditionele traktatie. ELK jaar bij ELK kind. Een cakeje met roze glazuur en smarties erop (van de supermarkt uiteraard). Maar zoon K. heeft duidelijk aangegeven dat hij daar nu echt te oud voor is. En hij is een JONGEN, roze glazuur duh (ja, ze hebben geen blauwe glazuur in de supermarkt duh).

Maar nu heb ik iets heel leuks verzonnen (overgenomen van een vriendin, that is). Vishengels! Soepstengels met een dropveter eromheen en daaraan een snoephaaitje. Zal wel niet helemaal goedgekeurd worden door de commissie van gezondheidsfreaks, maar als we daar ook nog rekening mee moeten houden….

Ik heb alle ingrediënten in huis (niets vergeten, zo trots) en ben in de keuken aan het pielen. De dropveters breken om de minuut, wat me lichtelijk agressief maakt (waardoor ik weer soepstengels breek), maar ik houd vol.

Even later staan er dertig (!) vishengeltjes in een glazen schaal. Ik kan naar bed.

SUPERmom….

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella