Ik HAAT actievelingen

We stappen uit bij het strandhuis van vriendin C.

pablo-87

Allemaal een kleine weekendtas over de schouder (er past maar zoveel in mijn kleine autootje).

Verloofde vond het gelukkig een FANTASTISCH idee, een paar dagen weg. Kon ik eens even goed NADENKEN…

Whatever. Ik ben hier. In een STRANDhuis. Zonder kinderen. Met mijn vriendinnen. Aan zee. Hoe fijn!

Ik ga een goed plekje zoeken op het zonovergoten strand, daar mijn handdoek neergooien en verder absoluut nul acties meer ondernemen.

Als we binnen een koffietje achterover gooien blijkt helaas dat vriendin C. andere plannen heeft… Wat ik natuurlijk al had moeten zien aankomen. Vriendin C. is niet zo van het stilstaan. Of stil zitten. Laat staan liggen…

En daar komen de fietsen al tevoorschijn. EVEN een tochtJE naar het dorp (ZEVEN kilometer). Kunnen we dan echt niet ÉÉN dagje niets doen?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella