Ik haat je

Ze praten met zijn tweeën door elkaar heen. pablo-222

De stylist en moeder S. (haar naam kwam net thank goodness weer bovendrijven). 

‘Ben je ZWANGER? Gefeliciteeeeerd! Komt wel goed met die verf hoor. Ik raak je hoofdhuid niet…’, ‘Zo leuk! Maar je moet wel uitkijken met die kleuringen hoor. Ik weet nog….’

Ik pak moeder S. bij haar schouders en moet me inhouden haar niet gigantisch door elkaar te schudden.  ‘S., HOE WEET JIJ DAT IK ZWANGER BEN?’ Moeder S. schudt zich los (ik kneep onbewust denk ik toch iets te hard) en kijkt me verwilderd aan. Ik schud ontzet mijn hoofd. ‘Ik weet het zelf nog niet eens zeker. En nu weet de hele school het al? Moeder M. zeker?’ S. knikt schuldbewust. ‘Oh, die BITCH!’

Ik pak mijn mobiel en klik op M.’s nummer. Bij elke overgaande toon word ik bozer. Als ik de voicemail krijg, barst ik bijna uit elkaar van woede. ‘Maak mijn haar maar af. De wenkbrauwen en wimpers laat ik de volgende keer wel doen. Ik moet zo iemand een bezoekje plegen….’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella