Ik zoen NOOIT meer een andere man

Verloofde komt vanavond weer thuis.

pablo-72

 

 

 

 

 

 

Hij is nog TELEURGESTELD en VERDRIETIG, maar de ring zit nog om mijn vinger. En daar ben ik voorlopig meer dan tevreden mee.

Ik verwacht hem echt niet huppelend door de deur hoor.
Eén ding weet ik wel zeker. Ik zoen nooit, maar dan ook NOOIT meer een andere man.

Juf A. onderbreekt mijn positieve gedachtengang. ‘Ella, jij?’ Vragend kijk ik opzij. We zitten in de klas van dochter L. De informatieavond voor de kleuters is in volle gang. Aangezien ik dit heuglijke evenement al zes keer mee heb mogen maken (groep 1 én 2 maal drie kinderen), glijdt het praatje compleet over mij heen. Niet eens het ene oor in, het andere oor uit. Ik heb echt helemaal niets in mij opgenomen.

‘Of je klassenmoeder wilt worden?’, sist moeder C. me behulpzaam toe. Verschrikt kijk ik juf A. aan. ‘NEEE!’ Het komt er veel te hard en veel te gemeend uit. Juf A. geeft me een afkeurende blik. Daar heb ik vanavond geen punten gescoord. Dat worden extra rijbeurten en plaatsjes op het schoonmaakrooster.

Maar luizenpluizen, daar begin ik niet aan.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella