In mijn nakie?

Mijn zus denkt me op te kunnen beuren… met een bezoekje aan de SAUNA.  Dacht het niet dus. Ik, in mijn blootje tussen allemaal andere blote mensen. NOT.

Ik ben niet preuts en ik vind blote mensen (soms) ook best mooi. Maar het idee met allemaal vreemden gezellig (in je nakie!) in een sauna te zitten zweten?

IEUW, IEUW, IEUW!film The Circle streaming

Zuslief weet mij helaas met duizend goede redenen (waar ik als altijd niets tegen in weet te brengen) in de auto te krijgen. Voor ik het weet zijn we onderweg. MET handdoek en badjas. En ZONDER bikini….

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella