J. een papa?!

En niet alleen J.  pablo-362

Naast hem staat een ZWANGERE vrouw. En niet zo’n beetje zwanger ook. Zo te zien, zou de baby er hier en nu uit kunnen vallen.

Ik mag dan niet meer verliefd op J. zijn. Dit doet toch pijn. Ik ben altijd ZO eerlijk geweest naar J. Over verloofde, mijn drie kinderen,… En nu heeft hij gewoon een gigantisch zwangere vrouw?! Die dus al zwanger was, tijdens onze romantische picknickdate in het park?!!!

Ik probeer mijn gekwetste en boze gevoelens met mijn ogen over te brengen. Veel zeggen kan ik niet met zijn ZWANGERE VROUW naast hem.

Gelukkig is E. klaar met de aankoop van zo te zien 1.000 spulletjes voor MIJN baby en heeft ze de pijnlijke situatie direct door. Met een woedende blik richting J. sleurt ze me de winkel uit. Ik zie nog net dat J.’s vrouw hem aan zijn mouw trekt met grote vragende ogen.

Zo, die man heeft wel wat uit te leggen (en niet alleen aan zijn vrouw!).

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella