Nee, JIJ bent Miss Superperfect…

‘Vind jij die reactie ook niet zwaar overdreven? Ik bedoel; die auto is al twintig jaar oud!’

pablo-9

Vriendin E. en ik zitten op ons favoriete terras met een wijntje de laatste ontwikkelingen door te nemen. Dat wil zeggen; ik praat en E. knikt er een beetje suf bij. NIET onze normale manier van praten; druk door elkaar heen gillen, terwijl we keihard lachen om elkaars grappen. Wat is er toch met E.?

Ik probeer nog een keer haar aandacht te krijgen. ‘En nu het MAJOR nieuws…’

Eén opgetrokken wenkbrauw.

‘J. wil een serieuze relatie. Oh E…wat zal ik doen? Ik hou van verloofde, maar J. is ZO spannend!’

Twee opgetrokken wenkbrauwen. ‘El, ik weet niet waar jij allemaal mee bezig bent hoor. Je zet alles op het spel. Moet je niet eens weer met die psych gaan praten?’

Wat? Gaat ze me nou een beetje de les lezen? Miss Superperfect herself?! Echt, nu moet ze even heel snel normaal gaan doen. En dat zeg ik haar ook. En dat valt duidelijk niet in goede aarde…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella