Niet JIJ! Niet NU!

Met vriendin E. ben ik onderweg naar de drogist. Voor een ZWANGERSCHAPSTEST. AAARGH.

pablo-130

 

 

 

 

 

 

Ik kon het gisteravond niet meer aan naar een nachtapotheek te gaan. Gelukkig vond verloofde het na lang aandringen goed dat ik E. op de hoogte stelde van ons nieuwste (potentiële) disaster. Ik MOEST het even (oké, een uur) met een vriendin doorspreken.

E. is inmiddels door het dolle. Helemaal blij met een kleine frummel in het vooruitzicht. Ik kon haar er gisteravond net op tijd van weerhouden een hobbelpaard (TE cute, maar veel te duur EN hopelijk overbodig) te bestellen.

Ik sta nog steeds in freaking-out stand. VIER kinderen, daar moet je toch niet aan denken. Lijkt wel een halve kleuterklas. Dat kan ik echt niet aan hoor. En NOG een zwanger. Begin net weer een beetje in shape te komen

E. en ik lopen de drogist binnen. E. rent meteen richting zwangerschapstesten. ‘Zullen we er meteen drie nemen El?’ Echt, als ze zo blij blijft doen….

Ik neem niet drie, maar wel ZES testen mee naar de kassa. Dit gaan we serieus aanpakken. Terwijl ik de testen op de toonbank leg, klinkt er achter me een stem die ik nu ABSOLUUT niet kan gebruiken.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella