Nog altijd tweede plaats

Mijn zakelijke leven is (voorlopig) op orde. De rust, die dat met zich meebrengt, heeft een positieve invloed op mijn schrijven. Ik ben helder, creatiever én alles gaat een stuk sneller. Ik schrijf me een gat in de rondte.

Zolang de kinderen op school zitten, that is. Ik run het huishouden en zorg voor de kleintjes. Mijn werk komt nog altijd op de tweede plaats. Bijna elke avond zit ik met kleine oogjes achter mijn scherm. Quality time met verloofde schiet erbij in en dankzij het late schrijven lig ik in bed vaak nog uren te malen. Dankzij overactieve hersenen…

Zoals zo vaak de laatste tijd neem ik me voor een werkplek buitenshuis te regelen. Het is hoog tijd actie te ondernemen. Wat betekent: WEER op zoek  gaan naar een oppas EN een interessante werkplek vinden.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella