Vreselijke vreemdganger!

Een vrouwelijke stem klinkt in mijn oor. WTF?!pablo-228

‘Hallo? Hallo? Met wie spreek ik?’ Met wie spreek JIJ? MET WIE SPREEK JIJ?! Met wie spreek IK zul je bedoelen! Ik houd me in. Ik gun haar het plezier niet. Ze heeft mijn verloofde al. Ze krijgt mijn tranen niet. Ik ondervraag verloofde wel als hij thuiskomt. Ik bedenk welke martelwerktuigen daar allemaal aan te pas zullen komen. De vreselijke vreemdganger! GRRRR!

Eerst de gemene minnares afschepen. ‘Ik denk dat ik per ongeluk de verkeerde heb gebeld. Sorry.’

Ik heb de telefoon ter hoogte van mijn middel en sta op het punt de verschrikkelijke vrouw weg te drukken, als ik haar stem nog een keer hoor. Toch maar even luisteren wat ze te zeggen heeft. Het kreng. Hoe DURFT ze! Ik ben ZWANGER notabene. ZO onbeschoft. Waarom neemt ze geen SINGLE man zonder zwangere verloofde.

‘Mevrouw S.? Uw man komt er zo aan hoor. Hij zit in bespreking en heeft zijn mobiel op zijn bureau laten liggen. Ik herkende uw naam. Is het dringend? Kan ik iets aan hem doorgeven?’

Oh….

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella