Only the lonely

Met frisse moed schuif ik achter mijn laptop. Bezoekjes aan mijn oma doen me meer goed, dan een sessie bij een psycholoog ooit gedaan heeft. Ze zeggen wel dat jonge mensen de toekomst hebben, maar ouderen hebben het verleden en de daarbijbehorende levenswijsheid. En daar kan wat mij betreft niets tegenop. 

Afgelopen nacht heb ik een paar knopen doorgehakt. Ik ben een beetje moe nu (vier uur slaap is NET iets te weinig…), maar ik voel me helder en mijn hoofd knapt niet meer uit elkaar van door elkaar tollende gedachten.

De wilde businessplannen zijn van de baan. Vanaf nu is het schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Dat is waar ik het beste in ben EN wat ik het liefst doe. De opdrachtgevers kunnen me soms gestolen worden, maar ik ben zelden gelukkiger dan achter mijn laptop. MET een latte macchiato en ZONDER kinderen. OF man. Of wie dan ook…

Heerlijk only the lonely.

Deel

Pin

Volg

Meer verhalen van Ella