Party pooper

Zoon K. is woedend.pablo-285

Niet alleen heb ik een activiteit uitgezocht waar de helft niet aan mee kan doen. Een van zijn beste vriendjes is in tranen, omdat ik hem een kleuter heb genoemd (wat ik NIET heb gedaan, alleen zijn lengte misschien als kleuterlengte benoemd…en DAAR heb ik ontiegelijk veel spijt van, nu al bang voor zijn moeder).

De jongens krijgen allemaal een extra ijsje en we begeven ons naar de bowlingbaan. Niet zoon K.’s eerste keuze, maar we moeten wat.

We hebben twee banen. Ik zit (weer) bij de ‘rustige’ groep en verloofde heeft de druktemakers. Ik ben tevreden. Het gegil blijft en de jongens klooien, maar er wordt gebowld en zoon K. kijkt al wat blijer.

Op de terugweg zijn de kinderen nog steeds uitgelaten, maar naar mijn idee wel IETS rustiger. We zijn al een half uurtje onderweg als vriendje T. opmerkt: ‘Mama van K., volgens mij rijden we verkeerd. Zo gaan we ook altijd naar mijn oma. In Apeldoorn.’

Oh.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella