Wat passie naast de saaie sleur

Als ik het terras oploop zie ik J. al zitten.

pablo-16

Onderuit gezakt in een loungestoel. God, wat is hij lekker.

Ik kan het niet helpen. Ik kus hem op zijn lippen en blijf daar net iets langer hangen dan gepast (tijdens een break-up sessie). Maar om eerlijk te zijn had ik bij aankomst al besloten dat ik J. gewoon nodig heb in mijn leven. Om de dagelijkse saaiheid te doorbreken. Voor wat lol. Wat passie naast de saaie sleur thuis, die maar voortsleept en voortsleept en voortsleept…

Ik lplof naast hem neer en bestel een groot glas water. Blij kijk ik J. aan. Die op zijn beurt serieus terugkijkt.

Oh oh.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella