Playmobielpaardjes optillend, lego bij elkaar rapend…

Andere (slimmere?) vrouwen denken: ‘Goh, de schoonmaakster komt. Fijn! Ik laat alles vallen en ga lekker shoppen.’

 pablo-248

Maar nee, niet Ella Ebeling natuurlijk. Dat zou het leven te gemakkelijk maken. Weet je wat het is? Ik schaam me gewoon TE erg voor de rotzooi in ons huis. Dat kan ik zo’n vrouwtje toch niet aandoen. Die stofwolken onder het bed. En die vlekken in de wc. Die MOET ik even weghalen.

En zo ren ik dus elke maandag door het huis. Playmobielpaardjes optillend, lego bij elkaar rapend, stof wegvegend… Een groot DISASTER.

Als de schoonmaakster uiteindelijk langskomt is het huis zo goed als schoon (in mijn ogen dan) en ben ik gevloerd. En zij heeft geen idee hoe ons huis er van binnen ‘in het echt’ uitziet.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella