Psssst…moet je kijken!

De kleine nipplegate van gisteren kan me niet weerhouden van een tweede ochtendduik.

pablo-94

Vriendin M. is er niet bij vandaag. Zij gaat liever 10 km hardlopen. Ieder zijn hobby, zullen we maar zeggen (BIG weirdo).

Samen met vriendin C. en vriendin E. slof ik door het zand. Midden op onze weg naar zee stuiten we op een liggend stel. Vreemd,  want het is 9.00 uur ’s ochtends én niet heel warm (zeg maar gerust ijskoud, wij werden op de boulevard al uitgelachen om onze badkleding).

De vrouw ligt languit op twee stoelen met een soort joggingpak om haar enorme lijf gewikkeld. Haar man (I assume) heeft geen last van de kou en ligt op een bed met alleen een hoedje op zijn gezicht. En een zwembroek aan. Gelukkig maar, want deze zeer zwaarlijvige meneer hoef ik niet naakt te zien.

Nu heb ik niets tegen vollere mensen. Van mij mag er wel wat vlees op een lichaam zitten. Graatmagere modellen vind ik gruwelijk lelijk. Laat staan dunne mannen. Brrrr.

Maar de manier waarop dit stel ligt en het tijdstip dat ze gekozen hebben, verwarren me. Ook C. en E. zijn van hun apropos. We besluiten dat het wel Engelsen of Duitsers MOETEN zijn, zo raar is dit setje (vraag me niet waarom, ik ken ZO veel gekke Nederlanders). We lopen er giechelend en al grappen makend langs.

NA een heerlijke duik en een klein zwemparcours te hebben afgelegd, struinen we terug naar het huisje. Onderweg passeren we het dikke setje weer. Ik proest tegen E.: ‘Nog een literblik bier erbij en het plaatje is compleet. Ziet er toch niet uit dit. Whoehaha!’

De man is blijkbaar wakker geworden van mijn gelach, want de pet gaat van zijn gezicht. Hij knikt ons vriendelijk toe. ‘Fijne dag nog dames.’

AAAARGH!!!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij
Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen. Benieuwd naar meer van mijn werk? / Email Renske

Meer verhalen van Ella