Puur om de pieken

De opdrachten stromen momenteel niet echt hard binnen.pablo-416

En daar baal ik van. Het betekent minder werk en daarmee minder geld. Shoppen is momenteel dus uitgesloten. En dat kunnen we niet hebben. Vooral nu vriendin E. alle tijd van de wereld heeft.

Ik sla dus maar weer eens aan het bellen. Werpt toch meer vruchten ad dan die zinloze mailtjes, die volgens mij ongelezen de prullenbak in verdwijnen. Ik richt mijn pijlen niet te hoog dit keer. Het gaat me nu niet om de eer (goed stuk in gaaf blad), maar puur om de pieken.

Na vijf (!) belletjes is het beet. Ik mag een voorstel mailen en langskomen om meer ideeën voor te leggen. En DIT keer ga ik het NIET verpesten.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella