Regels?

Ik HAAT leuren om opdrachtenpablo-38-656x300

Waarom word ik nou nog steeds niet gebeld? Door een of ander fab tijdschrift of ik even een even fab acteur wil interviewen. Of DESNOODS door een suf blad om een suf item te bespreken.

NIETS, HELEMAAL NIETS… Heb ik mezelf onderhand niet genoeg bewezen???

Voordat mijn hoofd het tafelblad voor de duizendste keer raakt, pak ik mezelf bij elkaar. Kom op. Even doorzetten.

Ik stel (al zeg ik het zelf) de meest fantastische mail op met geweldige ideeën. Hier kunnen ze geen nee tegen zeggen.

EIGENLIJK mail ik NOOIT hetzelfde idee naar twee bladen. Ik wacht heel rustig af tot de een nee zegt en ga dan pas door naar de volgende. Wel zo netjes. Maar ik ben klaar met de regels. Ze werken duidelijk niet voor mij. Ik stuur gewoon acht opdrachtgevers dezelfde lijst.

HA.

Ik heb mijn adressenlijstje paraat. Copy, paste, send!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella