Saaie stinkerd

Bij het zien van de ‘gemene juf’ zijn er tien chocolade-eieren in het vooruitzicht nodig om L. het zwembad in te krijgen (ik weet het, horrible parenting).

pablo-403

Het is kijkdag. Wat een MAJOR disaster is. L. blijft gillen, omdat ik non stop in zicht ben. Daarnaast is het minimaal 40 graden, waardoor het zweet nu al in straaltjes van mijn rug loopt. Personal space (waar ik HEEL veel waarde aan hecht) bestaat hier niet. De oncomfortabele natte plastic stoeltjes staan helemaal op elkaar gepropt. Met mensen…

De man naast mij lult al vanaf minuut één tegen me aan. Over het nut van telefoonhoesjes. Ik ken deze man niet, hij stinkt ongelofelijk uit zijn mond en ik weet allang dat telefoons ook kapot kunnen MET beschermdingen erom heen.

AAARGH! Ik gil het bijna uit. Zie ik eruit alsof ik ZIN heb in een gesprek. Over TELEFOONHOESJES?!! Stop met praten SAAIE STINKERD!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella