Single life Sucks

Verloofde is weg. pablo-67

Vertrokken met een weekendtas richting hotel. Ik kan het niet geloven. Het is zo onwerkelijk allemaal. Ik had nooit verwacht dat hij daadwerkelijk zou vertrekken.

J. is dit allemaal ZO niet waard. Hij betekent echt niets voor mij. Dat besef ik nu. Het was puur aandachtzoekerij. Een drang naar bevestiging. Verder niets.

Verloofde is degene waar ik verder mee wil. Wat heb ik op het spel gezet? Alles verpest voor een beetje spanning. Wat ben ik stom.

Ik bel vriendin E. Gelukkig oordeelt ze niet. Ze komt zelfs naar me toe met twee enorme chocoladerepen en een weekendtas. Gelukkig, ik ben vannacht niet alleen. Ze knuffelt me en kijkt me dan streng aan. ‘Heb je alles afgekapt met J. Ben je definitief van hem af?’

Ik knik bevestigend.

‘Goed, dan ga je nu heel snel je lieve verloofde bellen en zeggen dat je hem ongelofelijk mist. En daarna kom je bij mij op de bank zitten, voor ik alle chocola alleen naar binnen werk.’

Ik slaak een diepe zucht. Misschien dat alles toch nog goed komt.

Of niet?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella