Slecht nieuws

De oppas gisteravond bleek een bejaard vrouwtje met pruik. Stinkend naar sigarettenrook… Niet lekker om te zien én te ruiken dus.

pablo-182

Maar ze heeft een auto, kookt (!) en maakt schoon. En aangezien zij de enig overgebleven kandidaat is (tweede meisje heeft inmiddels ook afgebeld, de jeugd van tegenwoordig…) hebben we niet veel keus. Lina it is.

Zolang ze buiten rookt en haar pruik goed blijft zitten (anders freakt zoon K. echt) komt alles goed. Hoeveel permanente schade kan zo’n oud mensje in die twee korte middaagjes per week nou veroorzaken?

Kan me er nu sowieso niet al te druk om maken. Andere dingen aan mijn hoofd. Twee vlekjes om precies te zijn. Kreeg net een telefoontje van dokter F. De longfoto die ik gisteren op haar advies in het ziekenhuis heb laten maken,  was niet goed. Morgen melden bij de longarts.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella