SSST! Niet doorvertellen!

Ik ben blij dat ik zit. WIET? PLANTAGE? GELD? WTF??!!pablo-254

A. rammelt gewoon door. ‘En ik dus eerst boos hè?! Want een wietplantage is hartstikke illegaal. Maar ja, het is maar wiet hè?! Geen harddrugs of wapens ofzo. En toen zei P.: ‘Het geld moet allemaal op. Mobdro Ga maar lekker shoppen wijffie.’ Want dat geld is natuurlijk zwart hè?! Dus ik moet wel gewoon schoonmaken. Als dekmantel zeg maar hè?!’

OMG!!!! OMG!!!!! OMG!!!!

A. kijkt nog steeds te vrolijk voor al dit shockende nieuws. ‘Ga je zo mee? Shoppen? Ik trakteer! Alleen niet doorvertellen!’

NEEEE. Dat kan ECHT niet! Toch? Wel leuk een keer shoppen zonder naar de prijskaartjes te kijken. Mobdro APK Had laatst te mooie laarsjes gezien, die EIGENLIJK boven budget waren. Of misschien een zijden rompertje voor de baby… als die bestaan tenminste. Of een paar oorbellen?

‘Nee A., dat kan ik echt niet doen. Maar jij moet er lekker van genieten hoor!’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij
Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen. Benieuwd naar meer van mijn werk? / Email Renske

Meer verhalen van Ella