Stram en wiebelig

De autorit is een ware hel.

pablo-493

Ondanks een compleet open rits knelt de broek nog steeds in mijn buik, billen en liezen. Het is een pijnlijk gebeuren. Het feit dat ik naast nul eten, vanmorgen ook nog eens nul vocht binnen heb gekregen, werkt niet mee aan mijn totale gezondheidstoestand.

Een beetje stram (door afgesneden bloedtoevoer naar benen en voeten) en wiebelig (dankzij voorgaande EN uitputting door voeding- en vochtgebrek) strompel ik de auto uit. Thank goodness voor het lege parkeerplaatje VOOR de deur van mijn potentiële opdrachtgever.

Ik zie er in ieder geval goed uit. De rest komt vanzelf. Ik loop de gezellige gemeenschappelijke ruimte van de redactie binnen, geef iedereen een hand en kijk dan zorgelijk naar het enig overgebleven plekje. Op een enorm ingezakte bank…Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Daar kom ik straks dus NEVER uit.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella