Te druk met duimen

Lichtelijk tipsy ga ik weer op mijn stoeltje zitten en kom er daar (te laat) achter dat mijn tas nog bij de bar ligt. Met mijn telefoon erin. Waarvan het belgeluid nog KEIhard staat. Opstaan kan niet meer.

pablo-583

Van pure zenuwen (NATUURLIJK gaat er iemand bellen) neem ik na de pauze helemaal geen informatie meer op. Ik ben te druk met duimen. Laat mijn mobieltje asjeblieft NIET afgaan. Please, please, please,….download full film Burn Motherfucker, Burn! 2017

Maar…er wordt NIET gebeld! Opgelucht sta ik aan het einde van het programma op.

Bij het weggaan stoot mijn opdrachtgever me aan. ‘Ben benieuwd naar verhaal morgen, Ella!’

Oh bugger…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella