Thank God for Creditcards!

Hmmm… het valt nog te betwijfelen of die opdracht binnen is…pablo-62-656x300-copy-1

Ik was niet HELEMAAL aanwezig. Lag zo goed als mee te slapen met L. op de bank. Maar het huis zag er WEL goed uit. IK daarentegen niet helemaal…

Zag mezelf in de spiegel na het uitlaten van mijn (waarschijnlijk niet meer) potentiële nieuwe opdrachtgever. Mijn mascara (die ik in alle haast wat verwilderd had opgedaan) zat zeg maar niet alleen op mijn wimpers.

Behalve als ze op zoek zijn naar een panda in zombiestaat, kan ik beter wat mailtjes gaan versturen. Wil ik nog enigszins kunnen shoppen dit jaar… Hoewel, er is natuurlijk altijd de CREDITCARD!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella