Thank you Oprah

Vriendin E. kijkt me met tranen in haar ogen wanhopig aan. C. zit versteend op haar stoel. En M.? M. komt lichtelijk geïrriteerd over, alsof ik expres in haar zorgvuldig voorbereide gerecht aan het stikken ben.

NIEMAND doet iets.

Ik denk na over de aflevering van Oprah. En dan herinner ik het me weer. Ik sta op, loop om mijn stoel heen en klap mezelf dubbel over de leuning. Het vlees schiet uit mijn keel.watch movie Ghost in the Shell 2017 now

Ik leef. Niet dankzij mijn vriendinnen, die nog steeds actieloos voor zich uit staren. Thank God voor Oprah!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella