Verloofde scheurt weg. Ons achterlatend…

Pffffff. We have arrived.

pablo-218

Uitgelaten (hoe snel wij weer opknappen bij het zien van luxe tenten en een zwembad…) rijden we naar ons plekje. Ik heb een supergoede deal gemaakt. Een mooie glamtent voor bijna niets.

We arriveren bij nummer 121, onze plek volgens receptioniste. Maar ze heeft duidelijk verkeerd gelezen, want op plaats nummer 121 staat een koepeltentje. Voor maximaal vier personen als je een beetje propt. Ik had toch een luxe safaritent besteld?

Krampachtig vermijd ik verloofdes blik. Die wilde sowieso al niet kamperen. En nu dit koepelgebeuren… Komt niet in de buurt van het superluxe huisje (onder een tentdoek) dat ik hem voorgespiegeld had…

Verloofde scheurt alweer terug naar receptie. Ons achterlatend.

Even later gaat mijn telefoon. ‘EL NERD! Je hebt echt deze koepeltent gehuurd. Nogal logisch dat jouw safaritent zo goedkoop was. Kom maar hierheen. Ik ben er klaar mee. We gaan naar een hotel.’

OH SHIT OH  SHIT SHIT!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella